tiistai 15. syyskuuta 2009

Purple rain, purple rain...

Enpä antanut kurkkukivun ja orastavan flunssan häiritä tämänpäiväistä kirppariekskursiota, vaan sormet syyhyten painuin vinyylilaatikoita pläräilemään. Eipä ollut hurraamista Riihimäen Suurkirppiksen tarjonnassa, vaikka yhtään vapaata pöytää ei hallissa ollutkaan. Muutamia yksittäisiä Kisu Jernström -levyjä ja satunnaisia klasarikiekkoja lukuun ottamatta kirpputorilta ei meinannut löytyä yhtään vinyyliä.Viimeisestä nurkkauksesta kuitenkin löytyi kahdelta myyjältä muutamat laatikot levyjä. Ensimmäisellä oli erittäin hyväkuntoisena Elvistä ja rockabillyä parinkympin pintaan per levy. Jälkimmäisellä oli satakunta poppilevyä ja nippu sinkkuja viidestäkymmenestä sentistä muutamaan euroon. Vitosella mukaan tarttui Princen Purple Rain ja Diamonds and Pearls pitkäsoitot sekä David Bowie & Mick Jagger - Dancing in the Street ja Samantha Fox - Touch Me (I Want Your Body) seiskat. Taattua TukkaTorstai-deejiimatskua, vaikka hetken jouduin miettimään, kehtaako näistä netissä huudella!

2 kommenttia:

  1. Mulla on Samantha Foxin julisteitakin tuolla laatikoissa, Sabrina oli kyllä paremman näköinen.Ja levyissä löytyy Michael Jacksonia ja Madonnaa, ajattelin että täytyyhän niiltä parit klassikot olla hyllyssä vinyylinä. Ja on sitä paskempaakin tehty.Dancing in The Street Jaggerilta ei niitä parhaimpia vetoja, vaikka itse biisi onkin hyvä menopala.

    VastaaPoista
  2. Kivoja levyjä nuo Samantha Foxin levyt semmosia positiivisia. Minulta ei valitettavasti löydy, kuin yksi Samantha Foxin levy ja Paula Koivuniemen kasetti. Hyviä levyjä molemmat.

    VastaaPoista