sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Riksun levymessujen satoa


Eilen ajoissa kaverin synttäreiltä karanneena olin jo heti kymmeneltä pläräämässä vinyylilaareja Riihimäen levymessuilla. Mitään ennakko-odotuksia pienessä kerhotalossa pidettyjä messuja kohtaan ei ollut, joten parin tunnin selailun, viiden ostetun albumin ja yhden sinkun jälkeen voi sanoa, että kannatti herätä. Muutaman myyjän hintataso oli sellaista luokkaa, että ei viitsinyt laareja loppuun asti selata, mutta esimerkiksi eräällä ruotsalaismummelilla oli hyväkuntoista peruslevyä erittäin sopuisaan hintaan.

Uuden kodin meikäläisen levyhyllystä löysivät Black Sabbathin Paranoidin Vertigo-painos, Motörheadin Bomberin ykköspainos, Dead Kennedysin Frankenchrist, Depeche Moden Violator sekä Music for the Masses ja Funkadelicin The Electric Spanking of War Babies sinkku. Sir Lord Baltimoren Kingdom Comen jätin laariin lojumaan ja tällä hetkellä harmittaa jonkin verran.

EDIT: Kävin hakemassa Sir Lord Baltimoren talteen...

2 kommenttia:

  1. Hyvät löydöt!

    -Late

    VastaaPoista
  2. Levymessuilla varmaan paljon levyjä, itekki haluaisin joskus käydä jos löytäisin jonkun kivan levyn. Levyhyllyhän siinä kasvaisi heh heh

    VastaaPoista