keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Ulkomaankatsaus

Roadburnin lisäksi ”alan menoa” kannattaa käydä muuallakin ihmettelemässä, koska a) matkailu avartaa, b) Suomen festarit ovat lähestulkoon poikkeuksetta perseestä. Jos et vielä allekirjoita kohtaa b), veikkaan ettet ole käynyt ulkomailla festareilla.


Itse olen lähdössä toista kertaa Barcelonan Primavera-festareille. Tämä indiemusan Mekka bailataan jo ensi viikolla, joten vinkkinä tämä on hieman myöhäinen. Jos kisakunto kestää kolme päivää aamukuuteen bailaamista ja hermo kestää hassut aurinkolasit ja ruutupaidat (mieluummin nämä, kuin corpse-maskit ja erikoishousut), suosittelen vilpittömästi lähtemistä. Tänä vuonna line upissa mm. Battles, Damo Suzuki, Einstürzende Neubauten, Explosions in the Sky, John Cale, Mogwai, Moon Duo, Shellac, Suicide, Swans, The Black Angels ja älytön määrä muitakin!
http://www.primaverasound.com/

Jos USAn itärannikko kiinnostaa, reissu kannattaa ajoittaa kesäkuun loppupuoliskolle. Terminal 5:ssä 22. kesäkuuta esiintyy kolme trioa, jotka ei blogini lukijoille esittelyjä kaipaa. Sleep. Winter. White Hills. Liput maksavat hurjat 25 dollaria.
http://www.terminal5nyc.com/

Portisheadin kuratoima ATP alkaa näyttää omaan makuun aika huikealta. Heinäkuussa Tuska-viikonloppuna Lontoossa juhlittavilla festareilla soittaa tietysti Portishead sekä mm. Company Flow, Beak>, GY!BE ja Swans.
http://www.atpfestival.com/

Linkki

Elokuussa Jalometalli-viikonloppuna Belgiassa olisi tarjolla eurostoneria ja –psykerockia. Yellowstockin esiintyjäkaartissa on tällä hetkellä mm. Colour Haze, Hypnos 69, Gentlemans Pistols, Zone Six ja Electric Moon.
http://www.yellowstock.be/

Lokakuun 21. – 23. päivä Sabbath Cityssä juhlitaan Supersonic Festivalin muodossa. Bändirosterissa tarjolla mm. Zu93 (Zu ja David Tibet), Electric Wizard, Monarch, White Hills ja Zombi.
http://www.supersonicfestival.com/

Siinä parit matkavinkit, ei muuta kuin lentoja buukkailemaan! Lisäsin eilen Facebookin “Like”-nappulan postauksien alle. Siitä vaan klikkailemaan, jos siltä tuntuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti