sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Terveiset maailmalta!

Kuukausi ehti vierähtää edellisestä blogipostauksesta. Väliin on mahtunut Barcelonan, Pariisin ja Brysselin reissut. Festareita juhlittu, levykauppoja koluttu, paikallisia rokkibaareja ihmetelty. Suomeen palattuani edessä oli levylaukun pakkaus ja suoraan Tavastialle ihmettelemään Circleä ja Goatsnakea.

Barcelonassa olin toista kertaa Primavera-festareilla, jotka olivat jälleen aivan huikeat. Nyt useamman viikon asiaa puituani voin todeta ääneen: Swansin keikka oli paras koskaan näkemäni. Meteliin kirjoitin kattavamman raportin ja Peten kanssa päästiin poseeraamaan Planet Notionin sivuille.

Primavera-raportti
Suomituristit Planet Notionissa

Pariisissa tuli pyörähdettyä muutamassa levykaupassa sekä kuppilassa. Best Ouest divaria suosittelen, jos parinkymmenen neliön koppi aivan täynnä vinyyliä täysin satunnaisessa järjestyksessä kuulostaa mieleiseltä ajanvietteeltä. Baareista voisi mainita La Mécanique Ondulatoiren, jossa tuoppi oli Pariisin hintoihin edullinen ja dj:t soittivat groovaavaa rockia seiskatuumilta. Point Ephémèren kulttuurikeskuksessa kannattaa ehdottomasti myös piipahtaa!


Brysselin Juke Box –levykaupasta tekee taatusti kuka tahansa löytöjä, valikoima oli sen verran kattava ja harvinaisuuksia pullisteleva. Myyjäkin oli mitä asiallisin tyyppi.

Tavastialla Circle soitti ilmeisesti yhden loistavan uuden biisin heti kärkeen ja saatan kuulostaa rikkinäiseltä levyltä, mutta joudun taas hehkuttamaa, että keikan loppupuolella kuultu Vaellus on yksi parhaita biisejä ikinä. Toista kertaa nähty Goatsnake oli edelleen Goatsnake. Aivan julmetun kovia biisejä. Aivan julmetun tuhdit soundit. Aivan julmetun kova meno lavalla.

Erikoisfacepalmmaininta Tavastian legendaariselle Poklalle, joka tuli rähjäämään Goatsnaken jälkeen, että soitan levyiltä musiikkia liian kovaa. Goatsnaken jälkeen. Liian kovaa. Terve. Ei tainnut olla paras päivä Poklalla. Alla kuitenkin illan mittaan soittamani kappaleet soittojärjestyksessä.

Jugh playlist 15.6.2011 Goatsnake + Circle, Tavastia

Can – Halleluwah
Ancestors – The Ambrose Law
Loop – The Nail Will Burn
Omnia Opera – Space Bastard
White Hills – Oceans of Sound
The Heads – False Heavy
Aqua Nebula Oscillator – Lost in Space
--
Fleshpress – Omega Monolith
Throat – Wake Down
Naissance – A Bientôt!
--
Fu Manchu – Ojo Rojo
Unida – Stray
Monster Magnet – Spine of God
Cuzo – Coche Imaginario
Aphrodite’s Child – You Always Stand In My Way
Wigwam – Must Be The Devil
UFO – Boogie
Vibravoid – Keep on Falling
The Obsessed – Iron & Stone
Trouble – Scuse Me
Church of Misery – Badlands

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti