torstai 5. toukokuuta 2011

Maagiset arizonalaispapat ja Roadburn-raportti

Kun voi todeta, että Dark Buddha Rising oli illan vaisuin bändi, ollaan aika kovien asioiden äärellä. Keikassa ei ollut mitään vikaa, mutta ei se tällä kertaa temmannut aivan täydellä teholla transsiin. Temples, jonka keikkoja olen nähnyt ehkä liikaakin, oli eilen positiivinen yllätys kovuudellaan. Lauluissa oli kaikua aivan hemmetisti ja se toimi todella mainiosti. Rumpali oli myös täysin liekeissä.


Sun City Girlsin veljekset esiintyivät illan päätteeksi Brothers Unconnected nimellä. Ennen keikkaa kävin kaverin kanssa keskustelua ”seatin rockaamisesta”, eli siitä, kuinka paljon munaa, uskottavuutta ja karismaa täytyy olla, että saa homman toimimaan lavalla istualteen. Kellekään ei taatusti jäänyt epäselväksi, että Bishopin veljekset rockasivat seatinsa.

Hyväntuuliset papat soittivat akustisilla kitaroillaan Sun City Girlsiä, lausuivat beat-runoja, kertoivat vitsejä ja keskustelivat yleisön kanssa. Jokin maaginen aura säteili esiintymisestä. Sanat pelkistetty, hypnoottinen ja hauska tulivat ensimmäiseksi mieleen keikkaa kuvailemaan. Vuoden kohokohtia keikkarintamalla.

Roadburn-raporttini on luettavissa Metelin sivuilta: http://meteli.net/uutiset/4761

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti