perjantai 20. elokuuta 2010

Vuoden levy saattaa olla...

...aivan tolkuttoman kauan odotettu Solacen A.D., joka viimeinkin on pihalla myös vinyylinä! Täytyy todeta, että pientä fanipoika-asennettakin tässä saattaa piillä, mutta tämän rikollisen aliarvostetun newjerseyläisbändin kolmas pitkäsoitto ylittää kaikki kovat odotukset, joita sille olen vuosien saatossa kasannut.A.D.:llä Solacen papat ovat räyheämpinä kuin koskaan! Avausraita The Disillusioned Prophet ottaa välittömästi riffijyrällään luulot pois ja pyyhkäisee jalat alta. Seuraava biisikään ei hengähdystaukoa anna, vasta Six Year Trainwreckillä ja Za Gammanilla rullataan letkeämmällä stonermenolla. Tosin Solacen yhteydessä puhuttaessa ”letkeästä stonermenosta”, tarkoittaa se silti jonkinasteista turpaanvetoa. Jos groovaaviin riffittelyihin ehtii tuudittautua, The Skull of the Head of a Man tulee ja potkii kylkiluut paskaksi.

Tunnin verran isojen karvaisten miesten kitaraselkäsaunaa, vihreän savun varjosta soivia sooloja, kaljanhuuruista mikrofoniin mouhoamista, vähintään viisiminuuttisia kappaleita, joita ei takuulla radioaalloilla kuulla. Näistä on A.D. tehty. Vuoden 2010 parhaimmistoa, ehdottomasti!

Solacen pulit ovat tietenkin niin vittumaisia jätkiä, ettei heidän MySpacessa ole yhtään uutta biisiä, mutta tutustukaa tähän bändiin, mikäli se ei vielä ole hallussa! LOW LIFE - DIE DRUNK!

http://www.myspace.com/solacedoom

Jex Thothin Witness EP:stäkin pitää muutama sananen kirjoittaa, kun se kerran tuohon samaan valokuvaan Solacen kanssa piti tunkea. Kaksi uutta biisiä taattua Jex Thothia ja Slapp Happy coveri Mr. Rainbow, jonka tunnelma on kerrassaan mystisen upea. Keikkaakin tulossa Suomeen ja Jessica on edelleen ihana jne jne äääääh, kuunnelkaa Solacea!!!

http://www.myspace.com/jexthoth

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti