maanantai 23. elokuuta 2010

Muutoksia

Laiskan maanantain kunniaksi päätin tuulettaa blogini ulkoasua freesimpään suuntaan. Kyseessä on aika huoletta puuhasteltu pikatunkkaus, joten muutoksia ja hienosäätöä varmastikin vielä tulee. Kuvat ja tekstit taittuvat toistaiseksi epämiellyttävästi ja otsikkokuvassa näkyy otsikkoteksti, jonka kyllä pitäisi olla läpinäkyvä. Vinkkejä ja kommentteja otetaan mielellään vastaan.



Parin Black Sabbath -albumin lisäksi mainitussa otsikkokuvassa on Gnodin ja White Hillsin tuore kollaboraatiolevy. 11 hampuusia jamittelevat NEU!:n krautrockin ja Hawkwindin space rockin henkeen kahden vinyylinmitan verran, joten uskotte varmasti, että psykedeelinen trippi on luvassa. Useammin kuin kerran tai pari on tätä kuunnellessa ajantaju hämärtynyt ja huomaa jossain vaiheessa tuijottaneensa tyhjyyteen ties kuinka kauan. Gnod drop out with White Hills II on niitä äänitteitä, joiden nauhoitussessioissa toivoisi olleensa istumassa nurkassa sohvalla.

http://www.myspace.com/whitehills
http://www.myspace.com/gnodgnod

Uudella ilmeellä lähtee myös Club Mega Therion tähän syksyyn. Uusitun logon lisäksi ohjelmassa perinteisiä klubi-iltoja, muutama livekeikka ja ensimmäinen perjantaina järjestetty Mega Therion. Kyseisenä perjantaina Fridayssa esiintyvät aina huikea Dark Buddha Rising sekä Spiderpact ja levymusiikkia tarjoilevat paikalle kutsutut Psychotropic Caravan tiskijukat, eli muun muassa allekirjoittanut. Käykää tsekkailemassa syksyn Mega Therion ohjelma:

http://www.myspace.com/megatherionclub

2 kommenttia: