maanantai 14. kesäkuuta 2010

Linkkejä ja off-topicia


Psychotropic Caravanissakin levyjä veivannu, Roadburnin vakiokalustoon kuuluva Kozmik Ken on pistänyt Aural Innovationsin sivuille ensimmäisen Kozmik Ken Experience miksauksen, tsekatkaa psykedeelinen rokkipläjäys alla olevasta linkistä. Koska kuvassa patsastelee myös DJ Astro, pistetään linkki myös hänen mainioihin Astral Visions miksauksiin!

http://aural-innovations.com/radio/kozmik.html
http://aural-innovations.com/radio/astral.html

22.6. ilmestyy mielenkiintoista kuultavaa, kun Sabbath Assembly julkaisee pitkäsoittonsa. Jos hämyinen psykedelia, utuinen soundimaailma ja The Process Church of Final Judgementin doktriinit kiinnostavat, käy kuuntelemassa samplet. Ai niin, lauluista vastaa iki-ihana Jessica Thoth (Jex Thoth)!

http://www.myspace.com/sabbathassembly

Oulusta kantautuu jälleen kerran tuoretta pörinää, parin Oulun Peten perustama Boar pörisee ja rokkaa mm. Bongzillan hengessä yhdistellen mukavasti kärinää ja puhtaita lauluja. En malta odottaa, että likaisiin näppeihini demon saan!

http://www.myspace.com/boardoomViimeiseksi hieman off-topicia, ainakin suurimmalle osalle blogini lukijoista. Entinen pomoni kirjoitti kirjan nimeltä Digitaalinen jalanjälki, ja koska ilmaiskappaleen teoksesta ruinasin, tunnen olevani velvoitettu muutaman sanasen siitä myös kirjoittamaan.

Digitaalisella jalanjäljellä tarkoitetaan yrityksen verkkopreesensiä, sen hallintaa ja kehittämistä. Käytännöllistä infoa kirja tarjoaa sosiaalisten medioiden teorian, käyttäytymis- ja kirjoitusetikettien, brändin luomisen vinkkien ja tuoreiden ideoiden avulla, eikä juuri paneudu teknologiseen puoleen. Reagoinnin tärkeyttä painotetaan myös. Syystäkin. Parasta antia teoksessa on tällä hetkellä ajankohtaisten ja jo nettilegendoiksi nousseiden esimerkkien avulla yritysten mokien ja onnistumisten käsittely. Teksti on nopealukuista ja käytännön esimerkit värittävät 230-sivuista opusta humoristisesti.

Sosiaalisten medioiden hyödyntäminen markkinointiin ja viestintään on meikäläisen ikäpolvelle ainakin teoriassa pässinlihaa, mutta Suomessa ollaan tietysti perinteisesti kaavoihin kangistuneita. Kirjaa täten voi suositella sekä nuoremmalle osaajakaartille että vanhemmalle sikariporrasosastolle. Oli kyse sitten oman organisaation verkkokäyttäytymisen tehokkuuden tarkistuksesta tai kokonaan uusiin asioihin perehtymisestä, Digitaalisen jalanjäljen lukeminen voi olla silmät avaava kokemus.

http://www.marmai.fi/digitaalinenjalanjalki/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti