tiistai 15. kesäkuuta 2010

Compact disc inferno

Päätin sitten järjestellä cd-hyllyt. Tuossa lattialla olisi nyt pari tuhatta muovinpalaa alkukirjaimen mukaisissa pinoissa. Kukahan nämä aakkostaisi ja nostelisi takaisin hyllyihin? Voi saatana.Kuinka monta pinon päällimmäistä tunnistat?

7 kommenttia:

 1. On muuten paskamaista hommaa, varsinkin jos levyjen yhteenlaskettu määrä on nelinumeroinen. Pari kertaa olen vuoden sisällä joutunut tuon homman tekemään muuttojen takia. Yh.

  Tunnistin kolmetoista.

  VastaaPoista
 2. Onneks ei oo noin paljo levyjä. Viimeksi koitin selän värin mukaan järjestää, sellasta hyllyä on hermoja raastavaa selata. Kansia tunnistin vissiin kuustoista, noin kauas takariviin ei näe, asuntosi on iso.

  VastaaPoista
 3. Miä tunnistin 21. Nyt voin vähäsen lesoilla.

  VastaaPoista
 4. Tunnistin 20 tai 21, muutama mistä en ole tarpeeksi varma jätin pois.

  Oma kokoelmani on samaa "ei usein viittis järkätä" -luokkaa, onneksi ei ole tarvinnut vähään aikaan järjestellä, ainakaan samassa mittakaavassa. DJ-settiin kun riittää hieman vähempikin ja niiden paikat jäävät hyllyyn näkyviin.
  Tosin, levyjä olisi sen verran lisää että pitäisi varmaan käydä jossain vaiheessa kaikki läpi.

  Muuten, veditkö kaikki vaan suoraan aakkosjärkkään?

  Itsellä on karkeasti genreissä niin että siitä on itselleni hyötyä: pop (Kate Bush, Kent jne.), popimpi rock (Audioslave, Skunk Anansie jne.), biitit (hiphop, techno jne.), doom metal ja stoner rock suhteellisen karkeasti erikseen (slugdet doomissa, avaruus stonerissa jne.) sekä lopuksi vielä ns. perusmetallit johon kuuluu klassikot, thrashit, dödöt, speedit ja silleen.
  Ei ehkä selkein muita ajatellen, mutta itse löydän sieltä kaiken.

  VastaaPoista
 5. Ihan aakkosjärjestyksessä. Genretystä kelailin, mutta ei saanut pään sisässäni kannatusta. Ja sukunimen perusteella, esim. mainitsemasi Kate Bush on luonnollisesti B:ssä.

  VastaaPoista
 6. 23 tunnistettu. Björkin "Voltan" kohdalla nyökyttelin hyväksyvästi. Onneksi omat cd:t on pian kaikki myyty!

  VastaaPoista
 7. LEVYT VIHDOIN HYLLYSSÄ!!!

  slugpace: taisinpa teikäläiseltä poistaa nipun kun aloit cd:istä eroon hankkiutumaan :D

  VastaaPoista