tiistai 10. marraskuuta 2009

Skabaa, Burnia, Caravania, Talbotia

Harmikseni joudun toteamaan, että en tässä kuussa ole ehtinyt blogiini kirjoitella niin usein, kuin tahtoisin. Opinnäytetyön tekeminen yhdistettynä muihin töihin on syönyt aikaani kiitettävästi, mutta onneksi pian saa sanoa hyvästit kouluille! Tämä bloggaus toimikoon pikakatsauksena päivän polttaviin puheenaiheisiin. Aloitetaanpa kilpailulla. Tarjoan tuopin sille, joka ensimmäisenä vastaa kommentin muodossa oikein kysymykseen: Minkä Roadburnissa esiintyvän bändin levy on alla olevassa kuvassa?Roadburnin bändikattaukseen on tullut lisäyksiä, jotka saavat sukat pyörimään jaloissani. Viime kerralla hieman laihahkoksi jäänyt stoner rock on tällä kertaa hyvin edustettuna. Doomia ja psykedeliaa on paiskottu kovilla nimillä ja hyvällä suhteella. Liput tulevat myyntiin 28.11. ja tuolloin täytyy olla kärppänä hakkailemassa refreshiä Hollannin lippupalvelun sivuilla. Ajattelin kirjoittaa auki hieman tuota festarirosteria, mutta siitä tulisi monta sivua silkkaa hehkutusta. Tsekkaa alla olevasta linkistä tähän mennessä julkistettujen bändien lista ja hehkuttele himassasi.

http://meteli.net/tapahtuma/139693Darksidessa pöristellään lauantaina 21.11. kolmen bändin voimin. Muutamia kertoja tässäkin blogissa mainittu Temples nousee lauteille eestiläisen rymistelyduo Talbotin ja doom metal –bändi Caskets Openin kanssa. Meikäläinen lupautui paikalle piinaamaan ihmisiä levyvalinnoillani orkestereiden välissä. Nähdään siellä!

http://www.myspace.com/talbotmusic

Järjestelyt seuraavaa Psychotropic Caravania varten ovat olleet käynnissä jo hyvän tovin ja eilen bändikiinnitysten viimeisetkin palaset loksahtivat kohdalleen. Lauantaina 6.2.2010 juhlittavista kekkereistä virallista lisäinfoa on tulossa piakkoin, joten pitäkää korvanne auki. Täytyy sen verran tunnustaa, että en kyllä meinaa pysyä housuissani...

http://www.myspace.com/psycaravan

4 kommenttia:

 1. thorr's hammer, tv meikä

  VastaaPoista
 2. No se oli nopea skaba! Thorr's Hammer - Dommedagsnatt. Palkinnon tarjoan heti kun "teikään" törmään, toivottavasti pian!

  VastaaPoista
 3. Lisää vaan tämmösiä skaboja

  tv meikä

  VastaaPoista
 4. Ei ollu edes puolan Thor's Hammer :(

  T: Ponis

  VastaaPoista