keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Seiskatuumakatsaus vol. 1

Alla lyhyet esittelyt muutamasta itselle tuoreesta seiskatuumasta, mutta heitetään ensin linkki meikäläisen festariraporttiin Space Force 1 ja Metal Warning -festareilta.

http://meteli.net/uutiset/4166Ihastuin The Xx nimiseen brittibändiin MySpace-samplejen perusteella kaksi kuukautta sitten ja tilasin suoraan bändiltä heidän molemmat sinkkunsa. Sähköpostitiedusteluihin ei vastattu eikä lättyjä putoillut postiluukusta, joten 45 päivää ostosuorituksesta, tein elämäni ensimmäisen Paypal-selvityspyynnön. Tästä meni vielä 10 päivää, ennen kuin sain vastauksen, että sinkut ovat nyt lähetetty. Basic Space ja Crystalised seiskatuumat sisältävät tyylikkäästi soitettuja ja sovitettuja kappaleita, joista kuuluu, että muun muassa Joy Divisionit ja The Curet on kuunneltu. Basic Spacen b-puoli Blood Red Moon on näistä suosikkibiisini ja muutkin soveltuvat hyvin sohvalla punaviinilasi kädessä chillailuun. Tulevat The Xx levyt tosin hankin levykaupasta...

http://www.myspace.com/thexxChestbursterin nimi on pyörinyt hetken aikaa kavereiden huulilla, mutta itse en ollut bändiin ehtinyt tutustumaan, kunnes bändin seiska minulle lähestulkoon pakkomyytiin. Demokansilla varustetun 17,8 senttiä leveän vinyyli EP:n ehdin vasta kaksi kertaa luukuttamaan, mutta pakko hehkutella jo nyt. Neljä rallia räväkällä asenteella rämisteltyä rokkia esimerkiksi Dinosaur Jr:n ja The Jesus Lizardin hengessä! Tsekatkaa bändi ja hankkikaa seiska, jos tätä vielä jostain saa.

http://www.myspace.com/chestbursterbandSouthern Lordin Boris-seiskatuumasarjasta on kotiutunut puolet. Japanese Heavy Rock Hits v1 seiska korkataan alternative/noise rockailulla nimeltä 8. Hey Everyone jatkaa samalla linjalla, mutta tekee sen hieman pirteämmällä otteella. Japanese Heavy Rock Hits v2 sinkku korottaa panoksia, molemmat raidat ovat kieroa, hyväntuulista, mutta tanssittavaa tykitystä. Ehdotonta rokkiklubimatskua! Space Breakfastissa tulikin soitettua sinkun molemmat puolet. Mikäli Boris Pinkistä eteenpäin ei ole maistunut, en näitäkään violetteja seiskoja viitsi suositella. H.M.A. (Heavy Metal Addict) -biisin kertsiin on hyvä lopettaa:

“Too much head bangin’
Too tight, KILL KILLER KILLEST

Too skinny, KILL KILLER KILLEST
Your spandex pants, KILL KILLER KILLEST”

http://www.myspace.com/borisdronevil

4 kommenttia:

 1. Ovatko Boris-sinkkujen biisit selvästi rokimpaa kamaa kuin Golden Dance Classicsilla, vaikka tanssittavia ovatkin? GDC:n biisit olivat livenä ihan ok, mutta 9dw vetää selkeesti pidemmän korren.

  Tulee tänä vuonna tuota Boris-sinkkua sellaisella syötöllä, että pakko nostaa kädet pystyyn.

  VastaaPoista
 2. Ovat rokimpia kuin GDC:llä ja samaa mieltä 9dw:n osuudesta!

  VastaaPoista
 3. Oletko tutustunut 9dw:n muuhun tuotantoon, että kelpaako sitä pyöritellä?

  VastaaPoista
 4. Enpä ole! Pitää ottaa haltuun sitä, kunhan vastaan kävelee.

  VastaaPoista