tiistai 18. elokuuta 2009

Jalometalli ja syksyn DJ-hommia


Oman festarikesän päätti tänäkin vuonna Jalometalli. Oulussa tuli nautittua pari päivää laadukkaasta livemusiikista, kyseenalaisesta miesseurasta, pizzoista sekä neulamuikuista. Meteli.netin pressipassi kaulassa kun tuli keikaroitua, on varmaankin kohteliasta laittaa linkkiä tänään julkaistuun festariraporttiin. Electric Wizard päätti festarit, eikä juuri paremmin olisi voinut päättääkään. Alla settilista:

Witchcult Today
Satanic Rites of Drugula

Return Trip
The Chose Few
We Hate You
Funeralopolis

Kun kesän festarikausi on saatu kunniakkaasti päätökseen, alkavat syksyn pienemmät sisäfestarit jo ovella kolkuttelemaan. 16. ja 17. lokakuuta juhlittavilla Amplifier Worship IV -festareilla allekirjoittanut on pyörittelemässä pörinää vinyyleiltä lauantaipäivän Amplifier Worship Drink Up -klubilla. AW4:n line-up on erittäin mielenkiintoinen, pääesiintyjänä ruotsalainen Ocean Chief, jota tukemassa etulinjan kotimaisia sludge/doom-kokoonpanoja, mm. Fleshpress ja Dark Buddha Rising.

Toinen mukava DJ-keikka on lokakuun lopussa Lahdessa Space Force One -minifestareilla. 30.10. ja 31.10. järjestettävissä kemuissa perjantain pääesiintyjänä loistava livebändi, improvisoitua ja instrumentaalia space rockia soittava Øresund Space Collective. Lauantaina Space Breakfast -päiväklubilla illan rientoihin valmistautuvia pitkätukkia viihdyttämässä ovat ainakin Club Planet Caravanin tiskijukat. Torvessa lauantain iltatapahtumassa esiintymässä muun muassa Circle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti