tiistai 26. helmikuuta 2013

Blogihiljaisuus päättyy!


Vähän turhan pitkäksi on aika venähtänyt blogin edellisestä kirjoituksesta. Ei sen kummempaa syytä löydy, kuin että ei vaan ole jaksanut tänne kirjoitella. Sori vaan! Keikoilla on tullut käytyä ihan kuten ennenkin ja kovia levyjä on tullut hankittua ihan kuten ennenkin.

Muutaman keikan mainitakseni, tammikuussa The Sword oli pettymys, mutta lämppäri Lonely Kamel erittäin kova, Kuusumun Profeetta oli aivan huikea Nosturissa, vaikka paikalla oli rikollisen vähän yleisöä. Edellä olevista linkeistä keikkaraportteihini.

Femmagaalassa oli mukava tunnelma ja kun Femmoja pokkasivat mm. Roadburniin lähtevä suomalaisedustus, niin ei voinut muuta kuin olla iloinen. Ja kun K-X-P soitti todella loistavan keikan illan päätteeksi, tyytyväisenä sai poistua Virgin Oilista.

Noh, mitäs muuta? Tänään Tavastialla Matt Pike, Jeff Matz ja Des Kensel. Siis High on Fire, ensimmäistä kertaa maassamme! Huomenna bändi soittaa Tampereen ja torstaina Turun Klubilla. Itse liputan bändin ensimmäisiä levyjä, mutta livenä luulisi murskaavan edelleenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti