sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Ex tempore Lichens ja muita keikkoja

Viime viikolla sain yllättävän puhelun, Psychotropic Caravanissa Omin riveissä soittanut Robert oli Suomessa ja tarvitsi illallisseuraa. Aterioidessamme hän ilmoitti kiinnostuksensa soittaa Lichens-keikan seuraavana päivänä. Pitkälti sosiaalisten medioiden ja hyvien kavereiden avulla saimme Lichensille alle vuorokauden varoitusajalla keikan Kallioon.


Lyhyestä varoitusajasta johtuen moni ulkopaikkakuntalainen Lichens-fani jäi nuolemaan näppejään, mutta heille tiedoksi, että Robert on tulossa loppuvuodesta uudestaan Suomeen ja keikkoja ehkäpä voidaan hoitaa hieman ennakoidenkin.

Molotowissa viime keskiviikkona Lichens sitten soitti äärimmäisen intensiivisen ja psykedeelisen äänikudelman haltioituneelle ja täpötäydelle baarille. Kertakaikkisen hieno ilta.

Seuraavana päivänä olikin vuorossa Baby Woodrose, joka rokkasi takuuvarmasti. Muutamassa biisissä käytiin dragontearsmaisissa psykemaalailuissa, mutta pääpaino oli garage rockissa. Tavastialla jengiä oli harmillisen vähän.

Syksyn keikkakalenterikin näyttää mielenkiintoiselta ja enköhän levottomine jalkoineni keksi täydennystä lennosta:

9.9. Wooden Shjips @ Korjaamo
Toivottavasti saadaan pian Moon Duokin Suomeen!

24.9. Kuusumun Profeetta @ KOM-Teatteri
Koska Kuusumun spektaakkeli on loppuunmyyty, vaihtoehtoisesta ohjelmasta ei kaupungissa ole pulaa: samana päivänä Tavastialla Godflesh ja Kutosella Ufomammut!

20.10. Blood Ceremony @ Kuudes Linja
Odotukset melkeinpä korkeammalla lämppärin suhteen, niin vakuuttava oli Hexvessel Lepiksessä.

21.-22.10. Amplifier Worship @ Turku
Kuudetta ja viimeistä kertaa järjestettävä festari kerää Turkuun ihanimmat kotimaiset pörinäbändit.

29.10. Wolf People @ Tavastia
Nämä hipit olen nähnyt jo Hollannissa ja Espanjassa, tsekataanpa myös Suomessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti