keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

EYELOVEYOU EYEHATEGOD

Siis voi jumalauta mikä keikka. Eyehategod YK-klubilla. Olinhan minä tämän sludgelegendan kahteen otteeseen jo livenä nähnyt, mutta helteen sekoittamat suomalaiset tekivät Helsingin keikasta ikimuistoisen.


Soundit yökerhossa sopivat hienosti tämänkaltaiselle musiikillekin, alapäät murjoivat miehekkäästi ja kitarankierrot viilsivät korvia. Bändi oli liekeissä, kun yleisö sekosi jo Blankin feedback-introssa täysin. Täyteen ahdetussa klubissa oli törkeän kuuma, stagedaivaajia lenteli ilmassa jokaisen biisin aikana, joku sai kyynärpäästä, joku sai nyrkistä, jotkut yrittivät repiä katon peilipalloja alas.

Tunti turpaan ja helvettiin sieltä. Ennen keikkaa cooleilta ja itsevarmoilta vaikuttaneet yökerhopoket tuijottivat nyt täydelliseltä keikalta poistuvaa hiessä uitettua, tatuoitua ja karvaista yleisöjoukkoa epäuskoisin katsein: ”Mitä tuolla tapahtui?”

Eyehategod kävi keikalla. Sitä tapahtui.

Alla aakkosjärjestyksessä dj-kioskissa ennen EHG-keikkaa soittamani southern rockit ja Black Flagit. Ja yllä oleva kuva pöllitty Facebookista joltain ilman lupaa, sori.

ps. Sludgesta puheen ollen, tsekatkaapas Woodrue. Eka demo ulkona, asiallista junttausta ja erikoismaininta massasta erottuvista karjumisista. http://woodrue.bandcamp.com/

Jugh playlist 9.7.2011 Eyehategod, YK-klubi

Black Flag - Police Story
Black Flag - Rise Above
Black Flag - Six Pack
Black Flag – T.V. Party
Black Flag - Thirsty and Miserable
Black Flag - What I See
Black Oak Arkansas - Uncle Lijiah
Blackfoot - Highway Song
CCR - I Put a Spell on You
Highwaymen - Highwayman
Lynyrd Skynyrd - Free Bird
Molly Hatchet – Flirtin’ With Disaster
Outlaws - Green Grass & High Tides
Pat Travers – Snortin’ Whiskey
The Allman Brothers Band - Black Hearted Woman
ZZ Top - Beer Drinkers & Hell Raisers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti