perjantai 1. huhtikuuta 2011

Jenkkidoomit Kutosella

The Gates of Slumber ja Place of Skulls kiertävät Suomea parasta aikaa. Eilen Kutosella kuultiin useampi uusi kipale TGOS:in tulevalta The Wretch –albumilta. Hankintaanhan tuo luonnollisesti menee, mutta eivät biisit ainakaan ensi kuulemalta hurjasti vakuuttaneet. Karl Simonin ja Jason McCashin tapaaminen viimein kasvotusten oli mukavaa, Hellrideltä miekkoset ovat tuttuja jo pitemmältä ajalta.

Place of Skullsin materiaalia en ole juurikaan kotioloissa jaksanut kuunnella, mutta kun Victor Griffin saapuu Les Paulin kanssa kaupunkiin, minä olen paikalla. Death Row –keikalla viime vuonna tuli todistettua maailman doomein kitarasoundi. Aivan näin hyvältä ei Griffin eilen kuulostanut, mutta herran kitarasta lähtee niin ihanaa ääntä, että isot miehetkin herkistyvät.

POS:ilta hieno keikka ja erikoismaininta Pentagramin Sinister-coverista, jonka kitaraleadi on yksi ehdottomia suosikeitani. Tänään Oulussa, huomenna Turussa, menkää katsomaan!


Koska Kutosella alkoi keikkojen jälkeen joku rytmimusiikkiklubi, allekirjoittaneen dj-vuoro oli kohtalaisen lyhyt. Suunnittelin soittavani vain ja ainoastaan totaalisia doom-klassikkobiisejä. Alla soittolista, josta käy ilmi, miten hyvin suoriuduin.

Black Sabbath - Black Sabbath
Black Sabbath - Wheels of Confusion
Black Sabbath - Into the Void
Black Sabbath - TV Crimes
Black Sabbath - Hard Road
Black Sabbath - Electric Funeral
Black Sabbath - Symptom of the Universe
Black Sabbath - Killing Yourself to Live
Black Sabbath - Heaven and Hell
Black Sabbath - Evil Woman
Black Sabbath - Under the Sun
Black Sabbath - Never Say Die
Black Sabbath - Sweet Leaf
Black Sabbath - Planet Caravan
Black Sabbath - Hole in the Sky
Black Sabbath - Spiral Architect
Black Sabbath - St. Vitus Dance

1 kommentti:

  1. Olikin todella hyvää settii huh huh ei oo vieläkään niska kuosissa.

    VastaaPoista