maanantai 1. marraskuuta 2010

Amplifier Worship vitosesta toivuttu

Viides Amplifier Worship on takana ja omakin olo alkaa jo normalisoitua. Oli jälleen kerran aivan uskomattoman hauskaa! Ystäviä, tuttuja, kovia bändejä ja sekoilua. TVO:lta S-Osikseen siirtynyt festari toimi mainiosti myös uudessa osoitteessaan ja onhan se yleisön kannalta mukava, että bändi esiintyy lavalla.Kummaltakin päivältä voisin yhdet bändit nostaa korokkeelle. Perjantaina väkevimmästä suorituksesta vastasi Baxter Stockman. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun bändin livenä näin, ja sarjisnörttien näköiset sällit hakkasivat kyllä niin vakuuttavan setin noise rockia, että olin täysin myyty.

Sigiriya ei turhaan ollut lauantain pääesiintyjä. Entiset Acrimony-papat esiintyivät lavalla itsevarmasti, varsinkin laulajan maaninen paahtaminen ja yleisön joukkoon syöksyily saivat eturiviläiset villiksi. Biisimateriaali kuulosti Acrimonylta, vaikka yhtään Acrimony-biisiä ei kuultu. Pitkällä kokemuksella soitettua, rouheaa stoner rockia ilman sen suurempia krumeluureja. Sigiriyan debyyttipitkäsoitto on jo purkitettu, joten lähitulevaisuudessa on syytä pitää korvat auki!Ennen S-Osikselle siirtymistä lauantaina oli ohjelmassa Drink Up –päiväklubi, jossa allekirjoittaneen lisäksi Shrike ja Vekenator vastasivat levyjen pyörittelystä sekä iltaa varten tankkauksesta. Uusien ja vanhojen tuttavien kanssa rupattelu levyjen soiton lomassa oli mitä mainioin tapa viettää iltapäivä Turussa.

Vekelle kiitokset Drink Upin järkkäämisestä sekä sinne soittamaan kutsumisesta. Mattilalle helvetin isot kiitokset Amplifier Worshipin järjestämisestä! Toivottavasti nämä kemut saavat jatkoa, sillä muuten pörinäbilerintamalle jää valtava aukko täytettäväksi. Vuoden hauskimpia viikonloppuja! Tsekatkaa livekuvia myspacesta:

http://www.myspace.com/amplifierworshipfestival

3 kommenttia:

 1. Kiitos sulle! Mainittakoon, että olihan tossa myös Kult of Nihilow ja Brown Records mukana järkkäämässä eli kaikkea kunniaa en voi itselleni ottaa.

  VastaaPoista
 2. Aivan! Kiitokset myös KoN ja Brownin suuntaan!

  VastaaPoista
 3. Tuli aika puun takaa tuo Sigiriya. Aivan helvetin kova keikka.

  ~~ Otto

  VastaaPoista