maanantai 20. syyskuuta 2010

Keikkaa pukkaa!

Kovat keikan sen kun jatkuvat. Jo viidettä kertaa järjestettävä Amplifier Worship pörisee Turussa 22. ja 23. lokakuuta. Ehdottomasti mielenkiintoisin artisti kemuissa on Sigiriya, jossa vaikuttaa karvanaamoja Acrimonysta ja Iron Monkeysta. Saatavilla olevat parit maistiaisbiisit kallistavat vaakaa musiikillisesti Acrimonyn suuntaan, joka kyllä allekirjoittaneelle kelpaa! Itse olen Shriken ja Vekenatorin kanssa Amplifier Worship Drink Up -klubilla tahdittamassa pohjienvetoa vinyyleillä.

http://www.myspace.com/amplifierworshipfestival
http://soundcloud.com/sigiriyaBlow Up The Gramophone jatkaa hienojen bändien tuomista Suomeen. Marraskuun alussa Jex Thoth kiertää Helsingistä Tampereen kautta Ouluun. Kerran orkesterin nähneenä suosittelen kaikille psykedeelisen ja tunnelmallisen doomahtavan musiikin ystäville keikoille saapumista. Helsingin keikalla dj-kopissa jälleen yours truly stressaamassa, osaanko soittaa Jessican suosikkikipaleita.

http://www.myspace.com/jexthoth

Jex-keikan jälkeen onkin edessä Lahden reissu. Space Force 1: Second Flight juhlitaan marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Torvessa ja Pitkä Pubissa. Bändirosterissa on Fleshpressiä, Pharaoh Overlordia ja muuta mukavaa. Dj-tehtävistä paikalla vastaa mm. Psychotropic Zonen sällit meikäläisen kanssa.

http://www.myspace.com/spaceforceone

Space Forcea seuraavalla viikolla onkin stonerkeikka, jossa ainoa allekirjoittaneen vastuualue on bailando! Monster Magnet saapuu rokkaamaan Nosturin 10. marraskuuta ja itse odottelen uusien sekä vanhojen biisien kuulemista jälleen kerran livenä. Odotukset uutta albumia kohtaan eivät ole kovin korkealla Wyndorfin kommenttien johdosta, mutta livenä Magnet on ainakin tähän asti palkinnut.

http://www.myspace.com/monstermagnet

Dungenin ja Godspeed You! Black Emperorin keikoille löytyy myös liput, mutta jätetäänpä niistä jaarittelu tulevaisuuteen. Synttäreitäni juhlistan perjantaina 7.1.2011 Lepakkomiehessä kovien orkestereiden ja tiskijukkien kera! Toivottavasti vieraitakin saapuu paikalle. Mutta niistäkin bileistä tuonnempana lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti