keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Roadburn-aikataulut

Roadburn-aikataulut tulivat linjoille eilen. Muutama harmaita hiuksia aiheuttava päällekkäisyys listoilta löytyy, mutta vaikka kuinka suunnittelisi oman aikataulunsa etukäteen, viimeiset ratkaisut bändien näkemiseen tehdään Tilburgissa.

Torstai alkaa heti kiusallisesti, sillä kaverini, äärimmäisen mukavan partaveikon, Scott Hellerin luotsaama Øresund Space Collective soittaa losangelesilaisen Ancestorsin kanssa päällekkäin. ØSCin olen nähnyt jo pariin otteeseen, joten mitä luultavimmin kallistun Tee Pee Recordsille levyttävän jenkkikvintetin keikan puoleen. Torstain ”pakko nähdä”-kategorian keikat ovat Eyehategod, Monkey3 sekä Goatsnake.

Vaikka YOB soittaa tämän vuoden Roadburnissa kaksi keikkaa, menevät molemmat ärsyttävästi mielenkiintoisten artistien kanssa päällekkäin. Torstain YOB-slotti on buukattu samaan aikaan Earthlessin villien jamien kanssa ja lauantain vedosta ei voi kahta ajatusta uhrata, sillä pääsalissa esiintyy John Garcia Kyuss-settinsä kanssa.

Tom G Warriorin isännöimässä perjantaissa ei juuri päällekkäisyyksiä ole, kiinnostavista artisteista vain Thorr’s Hammer ja Church of Misery soittavat samaan aikaan, mutta japanilaispartion olen jo kaksi kertaa nähnyt ja parin viikon päästä täällä Suomessakin ainakin kertaalleen. Noh, meneehän siellä Triptykon ja Karma to Burnkin päällekkäin, mutta epäilen omien fiiliksien johdattavan tennarit kohti aavikkorokkia.

Lauantai... Astra-nimeä kantavat psyke/proge-hippiretkut soittavat täysin päällekkäin Candlemassin Epicus Doomicus Metallicus -keikan kanssa. YOB/Garcia-päällekkäisyyden jo mainitsinkin. Brant Bjork soittaa samaan aikaan sekä Mossin, että Shrinebuilderin kanssa. Fatso Jetson ja Sons of Otiskin ovat laitettu samoille sloteille. Argh!

Näitä aikatauluja tuijottaessa ei voi kuin ihmetellä, oliko loppupeleissä järkeä hankkia tuo neljäs lava festareille ja pyytää asiakkailta 50 euroa enemmän, vaikka yhtään enempää bändejä ei ehdi näkemään. Maailman kovimmat festarit näistä silti on tulossa!

Tsekkaa aikataulut tuolta:

http://roadburn.com/2010/03/roadburn-2010-running-order-and-ticket-procedure/

2 kommenttia:

  1. Aika samoilla linjoilla olin oman postaukseni kanssa... muutama todella harmillinen päällekäisyys.

    http://www.timetombs.net/tomblog/index.php?itemid=180

    VastaaPoista