maanantai 1. maaliskuuta 2010

Päivän polttavat puheenaiheet


Church of Miseryn Tom muuttaa Japanista Lontooseen, joten jättää kitaristin pestin bändissä. Tämä tarkoittaa sitä, että tuleva Eurokiertue on viimeinen mahdollisuus nähdä tämä mukava ja lähes kuuro pitkätukka CoM:in riveissä! Kuten olen aiemminkin toitottanut, Church of Misery on yksi maailman kovimmista livebändeistä, joten käykääpä katsomassa kuun lopulla Helsingissä, Oulussa tai Jyväskylässä. Bändin livelevyä on tullut pyöriteltyä jo jonkin verran, tästä tarkemmin hieman ennen keikkoja.

http://blogs.myspace.com/...Doom-veteraani Cathedral julkaisee kuun lopussa uuden albumin ja ainakin minä odottelen innolla sitä. Dorrian & co laittoivat juuri MySpaceen yhden maistiaisbiisin, mutta eipä tuo soitin vaihteeksi toimi ainakaan itsellä. Noh, tuplavinyyli on juuri tilattu ja taidankin painua takaisin MySpacen soitinta ronklaamaan.

http://www.myspace.com/cathedral

Psychotropic Caravanista on ollut muutamassa mediassa muutamia sanoja, alla linkit Infernon ja Stalker Musicin juttuihin.

http://www.inferno.fi/
http://www.stalkermusic.com/

Viimeisenä tärppinä villi keikkahuhu! Eyehategod Helsinkiin! Sourvein ja Soilent Green lämppäreinä. Kaikki bändit esiintyvät Roadburnissa, joten en ole niin tohkeissani, kuin tällaisesta uutisesta voisi olla. Mutta erittäin hieno homma, että tällainen lauma rumia amerikkalaisia miehiä saadaan Suomeenkin!

http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=11&t=11698

2 kommenttia:

  1. Sääli että Tom jättää CoM:in, sen verran olen tykännyt hänen panoksestaan bändissä. Empä muuten tienny hänen kuulonsa olevan nuin heikko. Aikoinaan kun "löysin" tämän bändin, oli Houses of the Unholy LP pakko-ostos ja aika tiuhaan on tullut fiilisteltyä mikamikamikami:n liveotoksia Tuben puolelta.

    Joka tapauksessa on hienoa nähdä tällä viikolla bändi ensimmäistä kertaani Oulussa.

    VastaaPoista