keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Space Force 1

Perjantaina Lahdessa korkataan Space Force 1 tanskalais-ruotsalais-amerikkalaisen Øresund Space Collectiven johdolla. Tunnelmallinen Torvi sopii näihin kemuihin, jossa ØSCin lisäksi lauteille ylihuomenna astelevat Temples sekä This is Sirius, vallan mainiosti.Lauantaiaamun krapulaa loivennellaan klo 16 alkaen Pitkä Pubissa Club Planet Caravan tiskijukkien johdolla, joten tervetuloa tuopilliselle tai parille kuuntelemaan meikäläisten vinyyleiden rahinaa. Torvessa kekkerit jatkuvat Circlen ja Mr. Peter Haydenin keikoilla, mutta itse suuntaan kohti Kouvolaa ja Manilla Roadia.Täysin improvisoitua space rockia tuuttaava Øresund Space Collective puolestaan vetää lauantaina Helsingin Lepakkomiehessä, joten jos viikonloppua meinaa maamme pääkaupungissa viettää, kannattaa osoitteeksi ottaa Psychotropic Zone -klubi.Soittoaikaa lauantain Space Breakfast sessioissa tulee vain reilu tunti per dj, joten kamalia määriä vinyyliä ei tällä kertaa jaksa alkaa roudailemaan. Kelailin jopa, että voisi suunnitella suurin pirtein oman settinsä kuosiin ja kantaa vain ne levyt matkassa. Tällä hetkellä ajatus on pitää homma psykenä, mutta flirttailla hieman funkin kanssa.

http://www.myspace.com/spaceforceone
http://www.myspace.com/psychotropiczone

2 kommenttia:

  1. Minä taas ajattelin hoitaa hommaan stonerilla ja ripauksella sludge/doom materiaalia. Otan messiin jonkin verran enemmän levyjä kuin slotti antaa periksi, muttei varmaan hirveisiin taivu minäkään. Toiveita saa esittää, mutta mielellään etukäteen :)

    VastaaPoista
  2. Tässä levyjä juuri pakkailevana omasta setistä taitaa sittenkin tulla melko monipuolinen, stoner-psyke-doom-sludge-funk-akselilla liikkuva.

    VastaaPoista