keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pääsiäisenä keikkaa pukkaa kuten ennenkinPääsiäisen pidentämä viikonloppu on lietsonut keikkajärkkääjät juhlimaan Jeesuksen ylösnousemusta oikein urakalla. Tämä vuosi ei tee poikkeusta.

Huomenna torstaina juhlitaan Loosessa Baxter Stockmanin debyyttialbumin julkaisua. Pari kertaa on tullut lätty pyöritettyä ja hyvältä kuulostaa. Fleshpress ja Mother Susurrus avaavat illan, joten kattaus on mallikas ja kuuden euron hinta ei todellakaan paha. Ai niin, Baxtereiden noise rock -levyn voi käydä testaamassa Nuorgamin sivuilta.

Woodrue jyrää sludgeaan perjantaina PRKL-klubilla. Masteroid ja Supertzar lämppäävät, eli rouhea esiintyjäkatras täälläkin. Tämä ilta taitaa itseltä tosin jäädä väliin, koska ei tee mieli syytää euroja tuon kuppilan suuntaan.

Lauantai. Kirottu lauantai. Lepakkomiehessä on julmetun meluisa esiintyjäkaarti. Baxter Stockman soittaa täälläkin, mutta lisäksi Throat, Hebosagil ja Sokea Piste. Selkäsaunaa tarjolla edulliseen kuuden euron hintaan.

Aikataulut menevät niin päällekkäin, että lauantain kohdalla on pakko valita joko tai. Oma valinta kääntyy Korjaamon suuntaan, koska siellä on piirun verran harvinaisempaa herkkua. Attila Csiharin sooloprojekti Void Ov Voices livesäestää Tohtori Caligarin kabinetti -nimisen vuonna 1920 tehdyn mykän kauhuelokuvan. Lämmittelyt hoitaa Circle ja levyistä vastaavat Amon Düde sekä Mega Therion dj:t.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti