lauantai 29. syyskuuta 2012

Viime viikkojen livet

Fleshpresstivalin jälkeen on tullut käytyä keikoilla ja kuunneltua musiikkia ihan normaalisti, vaikkei blogissa ole tapahtunutkaan näköjään mitään. Käydäänpä läpi pikaisesti keikkojen katselut ja palataan huomenna kuunteluihin!


Lepiksessä viime viikkoina on tullut nähtyä Semtex, Arkhamin Kirjasto, Hisko Detria ja Hexvessel. Semtexillä ei ollut paras keikka, mutta takuuvarma sludge-bändi kyseessä on. Bändin uudesta 12-tuumaisesta julkaisustakin pitäisi kirjoittaa pari sanaa, hyvä on! Arkhamin Kirjasto on Jussi Lehtisalon ja Samae Koskisen AOR death metal -viritelmä, joka livenä toimi huomattavasti paremmin kuin levyltä. Samae Koskisen murahtelut olivat korvakarkkia.

Hisko Detria esiintyi kahdella rumpalilla ja muutenkin turkukraut oli kehittynyt huimin harppauksin sitten viime näkemän. En tiedä mitä Hexvesselistä voisi sanoa. Luulen, että Hexvesselin keikkoja muistellaan ja levyjä kuunnellaan vielä kiikkustuolipäivinä. Jotain niin maagista Mat McNerneyn luotsaamassa orkesterissa on.

Tombstoned ja Seremonia tuli nähtyä Korjaamon Vintillä. Vintti oli mielestäni upea paikka, toivottavasti alan keikkoja järjestetään jatkossakin siellä ja jengi löytää paikalle, sen verran hyvät puitteet siellä on! Tombstoned on hyvän kuuloinen bändi, mutta tuntuu, että heidän jokainen biisi on joko Kyuss soittamassa Black Sabbathia tai Sleep soittamassa Black Sabbathia. Seremonian psykejytä toimi tällä kertaa mainiosti!


Sonic Youthista tuttu Kim Gordon tuli nähtyä toistamiseen parin kuukauden sisään, Body/Head keikasta tarkempaa raporttia Meteli.netissä.

Päätetäänpä livemehustelu siihen, että Fu Manchu soittaa The Action is Go -levyn maanantaina Nosturissa. 15 vuotta sitten julkaistu albumi on muistaakseni ensikosketukseni kalifornialaisbändiin! Hymy on varmasti korvissa välittömästi Evil Eyen ensitahdeista asti.

Huomenna siis luvassa vinkit tuoreisiin ja hyviin julkaisuihin!

Kuvat: Joona Rajatie (Seremonia), minä (Body/Head)

1 kommentti:

  1. Terve!

    Kiitos levyarviosta! Olisi lisää tiedotettavaa tulevista julkaisuista, mihin osoitteeseen voisi laittaa tulemaan?

    Terveisin,

    JP / Abbot

    VastaaPoista