maanantai 20. elokuuta 2012

Kaksi festaria, neljä keikkaa, seitsemän linkkiä

Heti kärkeen mainittakoon, että Flow oli mainio. Siitä raporttini voitte lukea Meteli.netistä. Baba Zula sekä Tamikrest olivat todella huikeita keikkakokemuksia.Viime keskiviikkona Lepakkomiehessä Albino Rhino tärisytti kellarin seiniä. Bändin Soundcloud-näytteet eivät tee oikeutta livemeiningille. Ensimmäiset kolme varttia oli kerrassaan upeaa stoner-junnausta todella tymäköillä soundeilla! Sen jälkeen koettiin kyllä pieniä suvantoja, mutta yleisarvosana kiitettävän hujakoilla.

Meikäläinen on Espoo Cinessä soittamassa leffafestarivieraille musiikkia keskiviikkona. Psychotropic Caravan edustus oli jo lauantaina paikalla, nimittäin DJ Astro soitteli ainakin settilistasta päätellen täydellisyyttä hipovan illan.

Keskiviikkona Lepiksessä startataan myös Alibi-klubi, jossa Helsingin kuppiloita nuohoavat tiskijukat pääsevät toteuttamaan itseään kohtalaisen vapaasti. Kannattaa mennä ihmettelemään, ilmainen sisäänpääsy ja oluthan on edullista.

Kolmas maininta Lepakkomiehestä samassa blogipostauksessa, eipä mahda mitään. Lauantaina nimittäin on jälleen Hectorockin aika ja lepakkoluolassa soittavat Keuhkot, Seremonia ja Nightsatan. Seremonia kärsi Flow’ssa teknisistä ongelmista, toivottavasti pääkaupungin revanssi otollisemmassa ympäristössä menee putkeen.

Ai niin, kyllähän minä meinasin mennä huomenna katsomaan Black Lizardin ja Ceremonyn Kutoselle Club Hori Smokuun... Nähdään keikoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti