tiistai 3. huhtikuuta 2012

Viime viikon ulkomaisvieraat

Keikkakevät Helsingissä jatkuu ennenkuulumattomana. Viime torstaina Kutosella Church of Misery ja Fleshpress soittivat loppuunmyydylle salille. Lauantaina White Hills ja Demonic Death Judge esiintyivät samassa osoitteessa lähes yhtä monelle hengelle.


Edellisen, myös Fleshpressiä sivuavan blogipostauksen ja tämän Kutosen keikan väliin mahtuu myös Lahden Torvessa nähty Fleshpress, Throat & Unkind keikka. Eipä siinä, bändin puolituntiset ja intensiiviset keikat eivät jätä kylmäksi. Tällä kertaa bändillä oli hieman teknisiä ongelmia, mutta nekin selätettiin tyylikkäästi.

Church of Miseryllä on tätä nykyä Hideki jälleen mikrofonin varressa. Japanilaisbändin livekunto ei petä edelleenkään. Hurjin ja rajuin doom-bändi, jota olen livenä todistanut. Taisi olla seitsemäs kerta, kun bändin näen.

Lauantaina Demonic Death Judge rytyytti perus-sludgeaan aivan mallikkaasti. Tosin bändin valinta White Hillsin lämppäriksi ihmetytti. Vakoilin White Hillsin settilistaa Lontoon keikalta, jossa setti painottui uuden albumin materiaaliin. Positiiviseksi yllätyksekseni biisilista ei pitänyt paikkaansa juuri lainkaan, vaan Frying on this Rockilta soitettiin pari biisiä ja muut keikka kahlattiin valikoitujen vanhempien kappaleiden parissa. Joka tietty oli hyvä veto, koska bändi ensimmäistä kertaa Suomessa oli.

Trion soitto rullasi huikeasti, rumpali Nick istui Egon ja Daven väliin täydellisesti. Soitti bändi jyrääviä riffejä tai haahuilevampaa psykedeliaa, kuulosti se upealta. Paikoin laulut kuulostivat erittäin ”sinne päin” vedetyiltä ja näihin toivoisi vähän skarppausta livetilanteessa.

Sunnuntai tuli hengailtua newyorkilaisten kanssa Helsingissä ja hauskaa oli. Ympäriinsä kävelyä, vinyylien pläräilyä, salmareiden juomista, Kiasmassa käyntiä ja Kynsilaukassa safkaamista oli ohjelmassa. Olo on aikamoisen nuutunut edelleen.

Olin molemmilla yllämainituilla keikoilla valkkailemassa levyjä lautaselle ja tuttuun tapaan soittamani kappaleet löytyvät alta.

Church of Misery + Fleshpress, DJ Jugh playlist, 29.3.2012 Kuudes Linja

Acid King - Electric Machine
Aqua Nebula Oscillator - Lucifer
Carlton Melton - Company
Circle - Earthworm
Pharaoh Overlord - Rodent
Purson - Rocking Horse
Saint Vitus - Blessed Night
Saint Vitus - Burial at the Sea
Tank - Red Skull Rock
The Devil's Blood - The Heavens Cry Out for the Devil's Blood
The Obsessed - Yen Sleep
Us & Them - Willow's Song
Witchfinder General - Soviet Invasion

White Hills + Demonic Death Judge, DJ Jugh playlist, 31.3.2012 Kuudes Linja

Aqua Nebula Oscillator - Flying Mountain
Bevis and Twink - Flying Igloos
Can - Oh Yeah
Circle - Valtaisa hahmo
Farflung - Unborn Planet
Gnod - Visions of Load
Liquid Sound Company - Golden Gate 67
Moon Duo - In the Sun
Sun Dial - Exploding in Your Mind
The Great Society Mind Destroyers - Now Riot!
Vibravoid - Eruptions of the Green Sun

2 kommenttia:

  1. Hey tosi asiallinen blogi!
    ja ahh white hills veti iha tajuttoman keikan!!

    VastaaPoista
  2. Onko tietoa White Hillsin ja/tai DDJ:n settilistoista? Tuolta ei ainakaan löytynyt http://www.setlist.fm/search?query=white+hills

    VastaaPoista