keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Mieltä tuhoavaa psykerockia ja tuoreita videoita

The Great Society Mind Destroyers tuli tsekattua Aquarius Recordsin suosituksesta ja onneksi tuli! Chicagolaisbändin psykedeelinen rock liikkuu Assemble Head in Sunburst Soundin kauniin maalailevista maisemista Aqua Nebula Oscillatorin kitaratykityksen kautta The Headsin huurujameihin.


Debyyttipitkäsoitto Spirit Smokea saa vielä ainakin Aquarius Recordsilta ja se on ehdottomasti hommaamisen arvoinen! Bandcampista löytyy yksi maistiaisbiisi albumilta. Otin hienon valokuvankin blogia varten, mutta unohdin muistikortin lukijan toisaalle.

http://gsmd.bandcamp.com/

Pari videota vielä levyhehkutuksen jälkeen. Death Hawksin levyä on tullut kuunneltua muutamaan otteeseen ja hyvältä kuulostaa sekin. Esimerkiksi Plain Ride –faneille ehdottoman tutustumisen arvoinen bändi. Alla video biisistä Shining, joka on How Dark Was The Land –kappaleen ohella suosikkini Death & Decay –albumilta.Yamantaka // Sonic Titania kehuin pari blogipostausta sitten ja tässä heidän tuore video biisistä Hoshi Neko.Niin ja aamulla kainalot hikosivat, sillä päivän uutinenhan on se, että Sleep saapuu toukokuussa Suomeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti