keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Magick still happens

Eilen töistä kotiin päästyäni eteisessä odotti ilmoitus, että postista on noudettavissa paketti. Sinänsä tässä ei mitään ihmeellistä vielä ole, mutta saatuani paketin käteen ja huomattuani, että lähettäjän kohdalla lukee Chile, pulssi kohosi ja kasvoille nousi tyrmistynyt ilme. Kotimatkalla joutui keräämään parin tuopin verran rohkeutta, että paketin viimein uskalsin avata. Sisältä paljastui kuin paljastuikin kolme kappaletta Reverend Bizarren Magick With Tears die hard vinyyliä sekä kolme KLV:n Niin musta on maa cd:tä.Mitä ihmeellistä tässä sitten on? Magick With Tearsin julkaisusta vastasi chileläinen pikkulafka, joka keräsi helmikuussa 2008 ennakkotilauksilla helpot rahat pois RB-faneilta ja katosi kuin tuhka tuuleen. Tuohtuneet tilaajat ovat purkaneet tuntojaan RB:n keskustelufoorumilla jo 72 sivun verran aiheesta ja itse olin hyväksynyt rahojeni menetyksen. Voitte siis varmaankin uskoa hämmästykseni, kun lähes 2,5 vuotta paypalin vinkumisen jälkeen tilaamani levyt saapuvat.

Ja ennen kuin joku neropatti kommentoi kolmen levyn tilaamista, kyseessä on kimppatilaus postien jakamiseksi, eikä näitä levyjä tulla ebayssa näkemään.

4 kommenttia:

 1. Ei sulla oo ees ebay-tunnareita niin mitenkä pistät? HÄ

  VastaaPoista
 2. Nyt enää joutuu odottamaan että saa oman vinyylin koukattua karvaisiin kouriin!

  Millanen se muuten on, noin musiikin puolesta?

  VastaaPoista
 3. "piti käydä ihan parilla tuopilla ennen..."

  pysytääs nyt hyvän maun rajoissa, ei tällasta anekdoottia koko ajan tarvi mantramaisesti toistaa foorumista toiseen, haha :D. mut onnittelut levyistä!

  VastaaPoista
 4. Me alegra que finalmente los vinilos esten llegando. Estoy realmente cansado con esta mierda y debe ser aun peor para la gente que aun no lo recibe. Pero mas temprano que tarde todos recibiran sus copias y esto llegara a ser una leyenda aunque sea una bastante desagrable.

  Saludos

  Patricio

  El rip-off mas honesto chuchasdesumadre

  VastaaPoista