perjantai 30. huhtikuuta 2010

Hauskaa Vappua!


Roadburn on jälleen takanapäin. Uskomattomia keikkoja ja taistelua tulivuorta vastaan. Neljä kaljapolettia jäi taskuun, joten ensi vuonna on mentävä uudestaan... Meikäläisen ja Shriken festariraportin voit lukea alla olevasta linkistä.

http://meteli.net/uutiset/4374

Vappusuunnitelmiin kuuluu Loosessa hengailua kahden päivän ajan, sillä tänään loppuunmyydyllä keikalla kuppilassa esiintyy Brant Bjork & the Bros ja huomenna noitahatut päässä kuunnellaan Mega Therion tiskijukkien psykedeelisiä levyvalintoja. Kouvolan, Tampereen ja Turun Brant-keikoilta on kiirinyt sana, että orkesteri on aivan uskomattomassa vedossa. Roadburnissa keikka oli hyvä, mutta uskoisin letkeän rokkailun toimivan vielä paremmin intiimimmässä kapakassa. Uudesta Gods & Goddesses albumista allekirjoittaneen arvio löytyy alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

http://meteli.net/uutiset/4379

Teatteri IlmiÖ:n tiloissa oli eilen uuden Kemialliset Ystävät pitkäsoiton ennakkokuuntelutilaisuus. Elokuussa ilmestyvä Ullakkopalo soitettiin alusta loppuun täysin pimennetyssä teatterissa ja kokemus oli aika päräyttävä. Kemiallisten Ystävien tyylisestä avantgarde-tajunnanräjäyttelystä on aika vaikea mitään järkevää yrittää kirjoittaa yhden kuuntelukerran perusteella, sanottakoon vain, että aika mielenkiintoisissa maisemissa mieli vaelsi tämän reilun puolen tunnin aikana.

http://www.myspace.com/valojuopot

Laitetaan loppuun ystäväni, ex-kollegani ja sosiaalisten medioiden profeetan, herra Vassisen Digitaalinen jalanjälki -kirjan hauska puffivideo. Check it out!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti