torstai 18. helmikuuta 2010

PsyCaravan jälkipuinti

Harmittavasti blogin päivitys on jäänyt, sillä helmikuun alun Psychotropic Caravan Festival II vei aikaa melko runsaasti tammikuun lopulla ja tapahtuman jälkeen takki oli niin tyhjä, ettei ole jaksanut ottaa ”kynää käteen”. Tapahtuma ei juuri paremmin olisi voinut mennä, ainakaan tällaisilta hipinretkuilta kuin Club Planet Caravan ja Psychotropic Zone.Perjantain Warm-Up starttasi teknisten vaikeuksien siivittämänä, mutta muuten ilta meni hienosti. Semtexin hatsisludge sai uusia faneja. Kahden britin Big Naturals oli äärimmäisen kova, itselle tuli mieleen Mogwai ilman niitä hiljaisempia kohtia. Alkukankeuden jälkeen Open Stage Deep Space Jamit lähtivät hienosti käyntiin ja itseä lämmitti suunnattomasti, että ihmisiä tuli paikalle varta vasten jamittelemaan omien soittimiensa kanssa.

Lauantain päätapahtuman korkkasi Mr. Peter Hayden ja oli hienoa, että paikalle oli aikaisesta ajankohdasta huolimatta valunut jo kiitettävästi porukkaa. Tuliterän aloittaessa Alakerta oli jo tupaten täynnä. Yläkerran bändit menivät itseltä suurimmaksi osaksi ohi, koska soittelin vinyyleitä Alakerrassa lähes koko illan. Templesiltä keikka oli paras heiltä näkemäni, hillitysti käytetyt synat toivat mukavaa maustetta yleissoundiin.

Kiitoksia bändeille, jotka tykittivät rautaisia keikkoja! Kiitoksia ELMU:lle, että jaksoivat katsella jälleen meidän häsläystä! Kiitoksia kaikille talkoolaisille, että rakennushommat menivät nappiin! Kiitoksia meidän porukalle, että saatiin jälleen onnistunut tapahtuma aikaiseksi! Kiitoksia yleisölle, että olitte meiningissä mukana jo alkuillasta ja täysin sekaisin!!! Selkääntaputtelua kaikille tahoille, tap tap tap!

Jos jollakulla on kuvia tapahtumasta, niitä saa lähettää!

http://www.myspace.com/psycaravan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti