tiistai 19. tammikuuta 2010

EHG, CoM, Sunn 0)))

New Orleansin sludgeäpärä Eyehategodin tuorein pitkäsoitto, 10 vuotta vanha Confederacy of Ruined Lives näki vihdoin päivänvalon vinyylillä. Sludgeposti kuskasi albumin vihdoin postiluukustani, leimat USA:n päässä olivat lyöty yli kuukausi sitten. I’m Better Than Everyone Records julkaisi levyn nykytrendien mukaisesti 500 kappaleen painoksena, joka jälleen ihmetyttää hieman, kun kyseessä on EHG:n nimiluokan bändi.Mitäs Confederacy of Ruined Lives olikaan syönyt? 10 biisiä rujosti rullaavaa sludgea, rämeisen väkivaltaista Black Sabbath –tribuuttia Mike Williamsin huuruisella höyryämisellä varustettuna. Sludgehittiä sludgehitin perään! Kahdesti aukeava gatefold on koristeltu Williamsin raapustuksilla ja spine on niin härskin levyinen, että albumi paistaa taatusti esiin levyhyllystä.

http://www.myspace.com/eyehategod

Church of Miseryn livelevy on vihdoin ilmestymässä ja maistiaisia siitä on tarjolla alla olevasta linkistä. Näköjään Roadburn-keikka ilmestyy myös vinyylinä maaliskuussa, joka on mieluisa uutinen omiin korviin.

http://burningworldrecords.wordpress.com/2010/01/16/church-of-misery-track-for-download/

Viisi vuotta sitten missasin keikan kuumeen takia. Odottelin ihmeparantumista niin pitkälle iltaan, että lopulta lippu jäi käyttämättä. Mutta ehkä joku muukin allekirjoittaa, että Sunn 0))) –keikalle ei mennä 39 asteen lämmöllä varustettuna? Tänään on sitten oma vuoro kokea mitä tarkoittaa Sunn 0))) livenä. Tänään, Sunn 0))) ja Pharaoh Overlord Tavastialla klo 21 alkaen.

http://www.ideologic.org/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti